Generalforsamling 2023

GENERALFORSAMLING 2023 Vi har desværre været nødt til at udskyde generalforsamling 2023, til 26.marts. Derfor er den nu genopslået her på sitet. Hermed indkaldes foreningens fuldgyldige medlemmer til årets generalforsamling Ønsker du at deltage men er endnu ikke medlem, eller...
Read More
Generalforsamling 2023

Medlemskab

 TAK FOR INTERESSEN

Som medlem hos Nordsjælland Turforening vil du blive tilbudt at deltage i ca. 2 arrangementer om måneden, alt afhængigt af årstiden. Du vil desuden blive indbudt til at deltage i foreningens årlige bestyrelsesmøder.
Som medlem har du mulighed for at medbringe gæster til vores arrangementer, dog som regel til en lidt højere pris end den vores medlemmer betaler. Priser vil altid fremgå af de individuelle arrangementer.

For at melde sig ind i Nordsjælland Turforening har man mulighed for at benytte tilmeldingsblanketten direkte her på hjemmesiden, eller man kan ringe på 30 48 49 96. Medlemsgebyret er 150 kr pr. år (2021 priser), gebyret bliver brugt til at dække foreningens driftsudgifter.

 

For at fuldføre tilmeldingen skal du huske at overføre 150kr til foreningens bankkonto 9570 13270597. Når pengene er registreret indsat, er du medlem. Husk at notere dit fulde navn som brugt ved tilmelding, på overførslen.

  TILMELDINGSBLANKET

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Telefon

  E-mail

  Født

  Alle felter skal udfyldes. Vi bruger din e-mail adresse til at sende oplysninger om kommende udflugter og aktiviteter i foreningen. Når du tilmelder dig giver du derfor automatisk samtykke til at vi kan sende dig information til din e-mail adresse.