KOMMENDE ARRANGEMENTER DU KAN DELTAGE I

OPERETTEBÅDEN 2024

OPERETTEBÅDEN Showbåden klar, pirat, start. Copenhagen Opera festivals populære showbåden, lægger endnu engang fra kaj med højt humør og vokale udfoldelser. Denne gang med en ren skattekiste af charmerende rariteter og kendte hits fra teatrets, filmens og populærmusikkens syv verdenshave,...
Read More
OPERETTEBÅDEN 2024

5-kamp Dyrehavsbakken 2024

5KAMP DYREHAVSBAKKEN 24 Alle kan deltage i konkurrencerne, højde, drøjde, sommerkjoler og højhælede sko er ingen hindring. Lad det indre barn slippe fri, og giv resten af selskabet kamp til stregen når i kæmper om førstepladsen. Du får mulighed for...
Read More
5-kamp Dyrehavsbakken 2024

Medlemskab

 TAK FOR INTERESSEN

Som medlem hos Nordsjælland Turforening vil du blive tilbudt at deltage i ca. 2 arrangementer om måneden, alt afhængigt af årstiden. Du vil desuden blive indbudt til at deltage i foreningens årlige bestyrelsesmøder.
Som medlem har du mulighed for at medbringe gæster til vores arrangementer, dog som regel til en lidt højere pris end den vores medlemmer betaler. Priser vil altid fremgå af de individuelle arrangementer.

For at melde sig ind i Nordsjælland Turforening har man mulighed for at benytte tilmeldingsblanketten direkte her på hjemmesiden, eller man kan ringe på 30 48 49 96. Medlemsgebyret er 150 kr pr. år (2021 priser), gebyret bliver brugt til at dække foreningens driftsudgifter.

 

For at fuldføre tilmeldingen skal du huske at overføre 150kr til foreningens bankkonto 9570 13270597. Når pengene er registreret indsat, er du medlem. Husk at notere dit fulde navn som brugt ved tilmelding, på overførslen.

  TILMELDINGSBLANKET

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Telefon

  E-mail

  Født

  Alle felter skal udfyldes. Vi bruger din e-mail adresse til at sende oplysninger om kommende udflugter og aktiviteter i foreningen. Når du tilmelder dig giver du derfor automatisk samtykke til at vi kan sende dig information til din e-mail adresse.