5kamp på Bakken

Skovfestival og 5kamp på Bakken. Vanen tro arrangerer vi igen i år 5- kamp på Bakken. Danmarks sjoveste selskabsleg. Alle kan deltage i konkurrencerne, højde og drøjde, Sommerkjoler og højhælede sko er ingen hindring. Alle kan være med! Lad det...
Read More
5kamp på Bakken

Operettebåden 2022

Operettebåden 2022 Showbåden (operette) skumsprøjtende musikshow i Københavns kanaler. Der er arier i høj sø og evergrens agterude, når showbåden igen i år lægger fra kaj, med musik af blandt andre, Gershwin, Sondheim, Bernstein og Normann Andersen, vil den musikalske...
Read More
Operettebåden 2022

kontakt

TELEFON

+45 30484996
 

ADRESSE

MEULENBORG PARK 28
DK - 3070 SNEKKERSTEN

INFO

BANK:  9570 13270597.
CVR: 36290854

OFTE SPURGTE SPØRGSMÅL

Vi har samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål vi får stillet, og har besvaret dem nedenfor. Finder du ikke et svar på netop dit spørgsmål, er du efterfølgende meget velkommen til at kontakte os. 


Kan jeg fortryde tilmelding til et arrangement?
Ja det kan du godt. Du skal dog være opmærksom på at sidste retsmæssige fortrydelsesdato er dagen før sidste tilmeldingsfrist for det enkelte arrangement. Tilmeldingsfristen finder du som regel noteret under de enkelte opslåede arrangementer. Vi er nødt til at sætte en frist på fortrydelse da det ellers risikerer at gå ud over det planlagte arrangement og berøre alle andre der har tilmeldt sig.

Kan jeg hjælpe foreningen med noget?
Ja det kan du godt. Da alt arbejde i foreningen er frivilligt kan vi altid bruge en ekstra hånd ved f.eks planlagte arrangementer og sammenkomster. Kontakt formand Ingerlise Jensen på 30 48 49 96 for mere info.

Tager i imod donationer
Donationer er velkomne, vi har udelukkende medlemskontigenterne samt et sparsomt tilskud fra kommunen at gøre godt med til foreningens drift, så vi tager gerne imod donationer. Det behøver ikke at være rede penge, vi tager også gerne imod tilskud og hjælp på andre måder. Kontakt formand Ingerlise Jensen på 30 48 49 96 for mere info.

Problemer med tilmelding og teknik på hjemmesiden

Har du problemer med at tilmelde dig arrangementer eller at få afsendt medlems- tilmeldingsblanketten, kan du som alternativ ringe til os på 30 48 49 96. Har du problemer med din PC eller tablet / smartphone m.v, så samarbejder foreningen med en ekstern IT konsulent til at varetage bla. hjemmeside samt øvrige systemer til afvikling af foreningen. IT konsulenten kan godt hjælpe vores medlemmer med IT udfordringer, vær dog opmærksom på at dette er for egen regning. Vi kan udleverer kontaktinfo på konsulenten hvis du kontakter os.

Jeg er kun 59år, kan jeg stadig blive medlem?

Naturligvis kan du det!

HURTIG KONTAKT

    Navn
    Telefon
    E-mail
    Vedr.
    Besked