Mindelunden

Mindelunden Mindelunden Hvor har vi glædet os til denne dag, og at vi med de nye lempelser igen kan samles til  spændene og sjove oplevelser. Tag med på en tur til Mindelunden, Rygvangen. Parken blev indviet den 5. maj 1950...
Read More
Mindelunden

kontakt

TELEFON

+45 30484996
 

ADRESSE

MEULENBORG PARK 28
DK - 3070 SNEKKERSTEN

INFO

BANK: 9056 4587042024, Spar Nord.
CVR: 36290854

OFTE SPURGTE SPØRGSMÅL

Vi har samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål vi får stillet, og har besvaret dem nedenfor. Finder du ikke et svar på netop dit spørgsmål, er du efterfølgende meget velkommen til at kontakte os. 

 


Kan jeg fortryde tilmelding til et arrangement?
Ja det kan du godt. Du skal dog være opmærksom på at sidste retsmæssige fortrydelsesdato er dagen før sidste tilmeldingsfrist. Tilmeldingsfristen finder du under de enkelte opslåede arrangementer. Vi er nødt til at sætte en frist på fortrydelse da det ellers risikerer at gå ud over det planlagte arrangement og berøre alle andre der har tilmeldt sig.

Kan jeg hjælpe foreningen med noget?
Ja det kan du godt. Da alt arbejde i foreningen er frivilligt kan vi altid bruge en ekstra hånd ved f.eks planlagte arrangementer og sammenkomster. Kontakt formand Jørgen Suddergaard på 60634740 for mere info.

Tager i imod donationer
Donationer er velkomne, vi har kun medlemkontigenterne (pt 150kr /år per. medlem)  samt et meget sparsomt tilskud fra kommunen at gøre godt med til foreningens drift, så vi tager gerne imod donationer. Det behøver ikke at være rede penge, vi tager også gerne imod tilskud og hjælp på andre måder. Kontakt formand Ingerlise Suddergaard på 30 48 49 96 for mere info.

Problemer med tilmelding og teknik på hjemmesiden

Har du problemer med at tilmelde dig arrangmenter eller at få afsendt medlem- tilmeldingsblanketten, kan du altid ringe til os på 60634740 istedet. Har du problemer med din PC eller tablet / smartphone m.v, samarbejder vi med en ekstern IT konsulent til at varetage bla. vores hjemmeside samt systemer til afvikling af foreningen. IT konsulenten kan godt hjælpe vores medlemmer, vær dog opmærksom på at dette er for egen regning. Vi kan udleverer kontaktinfo på konsulenten hvis du kontakter os.

Jeg er kun 59år, kan jeg stadig blive medlem?

Naturligvis kan du det!

HURTIG KONTAKT

    Navn
    Telefon
    E-mail
    Vedr.
    Besked