RUNDVISNING PÅ CARLSBERG

Aktivitet har
fundet sted

CARLSBERG

Så går turen til Carlsberg bryggerierne i Valby.
Vi skal på en rundvisning der hedder Gamle Carlsberg.

J.C.Jacobsen grundlagde i 1847 et ambitiøst lagerbryggeri, men selv ikke han kunne vide hvor omfattende projektet ville være blot 40 år senere ved hans død.

På turen rundt kigger vi på de bygninger der havde betydning for J.C.”s bryggerier, vi hilser på de ældste medarbejdere på bryggeriet, HESTENE.

Vi hører om arbejdernes vilkår og dagligdagen på et bryggeri der gennemgik en rivende udvikling, om Patriarken J.C.”s kompromiløse tilgang til øllet, tager et dyk ned i de første kældre og slutter med en tur på Gamle Carsbergvej hvor vi blandt andet ser et af J.C.”s hjertebørn Forskningscentret udefra.

Der er naturligvis også et par øl til prøvesmagning.  😉

DETALJERNE

HVORNÅR
10. MARTS 2017 Kl 09:50

MØDESTED
Snekkersten st.

TURENS VARRIGHED
Ca. 1 time

PRIS
230kr per person. / Gæster kan
deltage for merpris af 250kr per. næse.

TILMELDING
Senest den 1. Marts 2017

BETALING
Skal ske ved tilmelding på konto: 9056 4587042024, senest 1. marts 2017

Oplys venligst om i ønsker at deltage spise ved tilmelding.

TILMELDING

  Navn *
  Telefon *
  E-mail *
  Medlemnr *
  Antal gæster     
  Kommentar

  Carlsberg Group er et dansk bryggeriselskab grundlagt i 1847 af J.C. Jacobsen. I dag er Carlsberg blandt de fire førende bryggerier i verden med produktion i omkring 35 lande. Bryggeriets Carlsberg Pilsner sælges på ca. 140 markeder. Repræsenteret i Vest- og Østeuropa samt Asien. Bryggeriet er markedsleder i de skandinaviske markeder, Frankrig og Schweiz, ligesom det i Rusland har en markedsandel på 39% gennem firmaet Baltika Breweries og er landets største brygger. I Danmark er Carlsberg aktiv gennem det 100% ejede datterselskab Carlsberg Danmark. I januar 2008 fremkom Carlsberg og konkurrenten Heineken med et fælles bud på bryggerigruppen Scottish & Newcastle svarende til 104 mia. kr., som S&N's ejere accepterede. Købet gik endeligt igennem i april 2008. Herved overtog Carlsberg med den største handel i selskabets historie bl.a. S&N's halvdel af signifikante aktiviteter i Rusland, Ukraine, det franske bryggeri Kronenbourg og græske Mythos. Carlsberg Groups ølproduktion var i 2013 på 119,7 mio. hL opgjort pro rata (ift. ejerandel). Selskabet omsatte i 2013 for 66,6 mia. kr.