Kastrup lufthavn

KASTRUP LUFTHAVN Kom med på en guidet tur til København - Klik på billededet for at læse artikel.

SVENDBORG

SVENDBORG !!!!!!!!!!!!HASTER!!!!!!!!!!!! Kære medlemmer vi vil nu følge op på - Klik på billededet for at læse artikel.

Operettebåden2019

OPERETTEBÅDEN Den traditionelle tur. Velkommen på en gyngende og syngende - Klik på billededet for at læse artikel.

Nivågård havevandring

NIVÅGÅRD Havevandring og Museumsbesøg på Nivågård Vi skal på havevandring. - Klik på billededet for at læse artikel.

SENIOR 5-KAMP PÅ DYREHAVSBAKKEN

SENIOR 5-KAMP DYREHAVSBAKKEN Find legebarnet frem i dig selv, og - Klik på billededet for at læse artikel.

Tycho Brahe Planetarium

Tycho Brahe Planetarium Tag med på en rejse ud i - Klik på billededet for at læse artikel.

HOTEL NIMB

Hotel Nimb Vil du med på en eksklusiv rundvisning og - Klik på billededet for at læse artikel.

Lo skolen konventum

Konventum Vil du opleve Danmarks største private kunstsamling på Konventum, - Klik på billededet for at læse artikel.

CHRISTIANSBORG

CHRISTIANSBORG 100 år på \"Borgen\" Kom og oplev København fra - Klik på billededet for at læse artikel.

Julefrokost 18

JULELFROKOST 18 Kære medlem, så er tiden kommet til at - Klik på billededet for at læse artikel.

Helsingør byvandring

HELSINGØR BYVANDRING Andre Andersens byvandringer har fortællingerne som den røde - Klik på billededet for at læse artikel.

Sildens dag

SILDENS DAG Den første lørdag i august fejrer Gilleleje Rotary - Klik på billededet for at læse artikel.

Kastrup Lufthavn

CPH LUFTHAVN Vil du med på en vel tilrettelagt lufthavns - Klik på billededet for at læse artikel.

MSC PREZIOSA

MSC PREZIOSA Så er tiden kommet hvor vi traditionen tro - Klik på billededet for at læse artikel.

Operettebåden2018

OPERETTEBÅDEN 2018 Så er tiden kommet til den traditionelle tur - Klik på billededet for at læse artikel.

Rosenborg Slot

ROYAL KÆRLIGHED Aktivitet har fundet sted Nu kan Turforeningen tilbyde - Klik på billededet for at læse artikel.

VINSMAGNING

19. marts kl 17 KÆRE MEDLEMMER Aktivitet har fundet sted - Klik på billededet for at læse artikel.

Generalforsamling 2018

Torsdag 8. marts kl 17:00 Aktivitet har fundet sted KÆRE - Klik på billededet for at læse artikel.

JAZZTUR TIL TYSKLAND

27 - 29 november 2018  KÆRE MEDLEMMER Kom med Nordsjælland - Klik på billededet for at læse artikel.

KØBENHAVNS POLITIGÅRD

KÆRE MEDLEMMER Aktivitet har fundet sted Så er det tid - Klik på billededet for at læse artikel.

TYCHO BRAHE

KÆRE MEDLEMMER Aktivitet har fundet sted Helt ekstraordinært er det - Klik på billededet for at læse artikel.

KONGELIGE STALDE

Aktivitet har fundet sted DE KONGELIGE STALDE Kære medlemmer Vi - Klik på billededet for at læse artikel.

JULEFROKOST 17

Aktivitet har fundet sted  JULEFROKOST 17 Kom i ægte - Klik på billededet for at læse artikel.

KØBENHAVNS HOVEDBANEGÅRD

Aktivitet har fundet sted KØBENHAVNS HOVEDBANEGÅRD Hovedbanegården er en gennemkørselsbanegård - Klik på billededet for at læse artikel.

FRILANDSMUSEET

Aktivitet har fundet sted  FRILANDSMUSEET Frilandsmuseet blev oprettet 1897 og - Klik på billededet for at læse artikel.

MSC FANTASIA

Aktivitet har fundet sted  MSC FANTASIA Så gentager Nordsjælland Turforening - Klik på billededet for at læse artikel.

OPERETTEBÅDEN

Aktivitet har fundet sted  OPERETTEBÅDEN Billetsalget til Operettebåden 2017 er - Klik på billededet for at læse artikel.

RUNDVISNING PÅ BAKKEN

Aktivitet har fundet sted  DYREHAVSBAKKEN Nordsjælland Turforening vil gerne inviterer - Klik på billededet for at læse artikel.

JAZZAFTEN PÅ THYCO BRAHE

Aktivitet har fundet sted  SKIBET SEJLER Turen går denne gang - Klik på billededet for at læse artikel.

RUNDVISNING PÅ CARLSBERG

Aktivitet har fundet sted CARLSBERG Så går turen til Carlsberg - Klik på billededet for at læse artikel.

AMALIENBORG

Aktivitet har fundet sted Dronningen åbner dørene på Amalienborg 12. - Klik på billededet for at læse artikel.

Fredensborg Slot

Aktivitet har fundet sted Nordsjælland turforenings medlemmer blev modtaget til - Klik på billededet for at læse artikel.

Operettebåden

Aktivitet har fundet sted Søndag den 31-7, var foreningen på - Klik på billededet for at læse artikel.

Julefrokost 2016

Aktivitet har fundet sted Ho ho ho 3. December 2016 - Klik på billededet for at læse artikel.

MEDICINSK MUSEION

Aktivitet har fundet sted København 11. NOVEMBER 2016 - Klik på billededet for at læse artikel.

FREDENSBORG SLOT

Aktivitet har fundet sted Nordsjælland 7. AUGUST 2016 Kl 10:50 - Klik på billededet for at læse artikel.

POLITIMUSEET

Aktivitet har fundet sted KØBENHAVN 2. OKTOBER 2016 Kl 16:00 TILMELD - Klik på billededet for at læse artikel.